Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kovács Alex Gábor a Belváros ellenzéki polgármesterjelöltje, az V. kerületi Tiéd a Belváros ellenzéki frakció vezetője közölte közösségi oldalán, hogy Juhász Péter nem vett részt az előválasztási tárgyaláokon. A politikus mindezt megfutamodásként értékelte:

MOST KELL EGYÉRTELMŰEN NYILATKOZNIA JUHÁSZ PÉTERNEK ÉS TÁMOGATÓ SZERVEZETÉNEK, A MOMENTUMNAK: HAJLANDÓK ELŐVÁLASZTÁSRA A BELVÁROSBAN VAGY SEM?

Ma került sor az első előválasztási egyeztetésre a Civil Vàlasztási Bizottság elnökénél, Magyar György ügyvédnél. Sajnáljuk, hogy Juhász Péter nem jelent meg személyesen, kizárólag megbízottja útján képviseltette magát, aki semmilyen konkrétumba nem bocsátkozott.

Úgy tűnik, Juhász Péter menekül az előválasztás elől, helyette inkább a hátsó, füstös szobák vilàgában képzeli megvalósítani jelöltségét, minél több pártlogót begyűjtve. Nos, eddig kettőt sikerült megszereznie, amelyből az egyiket már el is veszítette.

Ezzel az idôhúzással azonban elveszi a belvárosiaktól a Fidesz leváltásának esélyét. Most kell egyértelműen nyilatkoznia: hajlandó előválasztáson megmérkőzni vagy sem?

Köszönjük a Civil Választási Bizottság munkáját, közreműködését! – zárta bejegyzését a politikus.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: