Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiába rendelte meg az MTI szolgáltatásán keresztül a DK, hogy közöljék a közleményüket, amelyben Áder János testvérének, Pölöskei Gáborné Áder Annamáriának a bicskei gyermekotthonban történtek feltárásával kapcsolatos felelősségét firtatják, a közmédia ernyője alatt működő állami hírügynökség megtagadta a szöveg közlését – számol be a Média1.

A Magyar Távirati Irodát üzemeltető Duna Médiaszolgáltató (a közmédia) arra hivatkozik, hogy Pölöskei Gáborné Áder Annamária úgymond nem közszereplő, illetve sérti a személyhez fűződő, valamint emberi méltóságának, becsületének, jóhírnevének, magánéletének, magántitkának és személyes adatai védelméhez fűződő jogát a DK közleménye.

Gy. Németh Erzsébet, a párt országgyűlési képviselője arról tartott tegnap, csütörtökön sajtótájékoztatót, hogy a bicskei gyermekotthon két dolgozója már 2011-ben elmondta a Fővárosnak, hogy a gyermekotthon igazgatója zaklathatja a gyerekeket, mégsem jártak el az otthon igazgatójával szemben.

Az ügy eljutott a Főváros Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztályához, melynek akkori vezetője Pölöskei Gáborné Áder Annamária, Áder János testvére volt.

A DK úgy véli, Áder János húgának tudnia kellett arról, hogy mit csinál az igazgató a bicskei gyermekotthonban lakó gyerekekkel, mégsem tett semmit, ezért a p#Đofil igazgató még 5 éven át zaklathatta a rábízott gyerekeket.

A DK továbbá kiemelte, hogy Pölöskei Gáborné Áder Annamáriát a hallgatása után előléptették és Balog Zoltán államtitkára lett.

A Népszava és több lap közel sem volt olyan érzékeny Áder János volt köztársasági elnök húgának személyiségi jogaira, mint az MTI.

Az MTI Országos Sajtószolgálata (MTI OS), mely szolgáltatás keretében, pénzért juttatja el megrendelői közleményét a sajtónak, máskor is rendszeresen megtagadja különféle közlemények közzétételét. 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: