Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tavaly nyár végén, négy hónappal azután, hogy kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon p€¢ofil bűncselekmények eltussolásában segédkező igazgatóhelyettesének, az erdélyi származású K. Endre szülőfalujába ment nyaralni Novák Katalin – írja a 24.hu

A Hang.hu a lemondott köztársasági elnök Facebook-fotói alapján azonosította be, hogy Novák és családja 2023 augusztusában több napot töltött Zabolán.

Novák a képekhez fűzött kísérőszövegekben a települést nem, csak Erdélyt jelölte meg helyszínként, de látható, hogy meglátogatta a zabolai Mikes kastélyt is.

A magyar sajtóban már több helyen megjelent, hogy a kastély rendbe hozásához a magyar adófizetők jelentős összeggel, legalább egymilliárd forinttal járultak hozza.

Az adófizetők pénze egy olyan exkluzív luxusszállodához vándorolt, amely a környéket járó turisták számára nem látogatható, a zárt magánterületre kizárólag a szállóvendégek mehetnek be.

A lap értesülései szerint a kastély Angliából hazatelepült tulajdonosai szoros kapcsolatot ápolnak K. Endre családjával.

A Sándor-palota sajtóosztálya a Hang.hu megkeresésére azt közölte, hogy Novák Katalin 2023 augusztusában Zabolára magánprogramra, családi nyaralásra utazott, amit maga finanszírozott.

Sem K. Endrével, sem feleségével, sem édesanyjával az államfő nem találkozott.

A családi nyaraláson nem került szóba K. Endre ügye– írták.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: