Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még jó, hogy kormányozni tudnak és legalább az ellenzékkel szemben ott egység van. Mi lenne ha nem lenne?

A Fidesz sajtóosztálya jelezte az Indexnek, hogy Agócs Ákos önkormányzati képviselői mandátumáról lemondott, Verba József pedig nem lesz a Fidesz jelöltje a 2024-es önkormányzati választásokon.

Mindezt azután, hogy a portál beszámolt róla, hogy a két fent említett politikus összeverekedett.

„Csak a Fidesz! Nézzétek! Mennyire szeretik egymást!”

– ezzel a felütéssel tett közzé a Mindenki Magyarországa Néppárt egy térfigyelő kamerával rögzített felvételt, amelynek tanúsága szerint február 9-én este 8 óra körül egy keceli kocsmában csúnya verekedésbe torkollott két fideszes politikus vitája.

Nem mindennapi videót tett közzé Facebook-oldalán a Mindenki Magyarországa Mozgalom. A posztban azt írták: birtokukba jutott egy felvétel, amelyet egy térfigyelő kamera rögzített egy keceli kocsmában február 9-én valamivel 8 óra után.

A képsorok alapján két fideszes helyi politikus – egy harmadik férfi társaságában – először indulatosan vitatkozik, majd egy ponton túl egyikük nem bírja tovább, lekever egy pofont a másiknak, ezzel kezdődik a komolyabb adok-kapok.

Az asztal végén Agócs Ákos képviselő (Fidesz), a Kulturális, Sport- és Idegenforgalmi Bizottság elnöke látható, míg az először ütő illető Verba József, a Kecel Városi Sportcsarnok vezetője, aki a fideszes polgármester, Haszilló Ferenc oldalán indul a 2024-es önkormányzati választáson képviselőjelöltként.

„A tettlegességig fajult vita mindkét sérültjét kórházi ellátásban részesítették. Vélhetően látlelet is készült, és az ügyben feljelentés is történt. S mindez a Fidesz sajátos kereszténysége és a szeretet jegyében!” – olvasható a bejegyzésben.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: