Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miután Novák Katalin és Varga Judit (és immáron Balog Zoltán is) belebukott a kegyelmi botrányba, Bayer Zsoltnak megdöbbentő ötlete támadt – számol be róla a Valódi Hírek.

 A fideszes publicista március 15-én egy utcai erődemonstrációt akar tartani. Szerinte a „hiénák” és a „csőcselék” szagot fogott, de be akarják bizonyítani nekik, hogy „rohadtul nem jött el a pillanat”.

Mindenesetre Bayer fejében megszületett az ötlet, amelyet a minap a Sajtóklubban is felemlegetett Gajdics Ottó, Szabó László, Néző László és Bencsik András.

Néző a Bibliából idézett, majd közölte: ha elég okosak, ravaszak, harciasak és március 15-én összehoznak egy kisebb tömeget, akkor ebből az egész történetből talán győztesen kerülhetnek ki.

Pénteken demonstráció volt Budapesten

Akár vonulnak Bayerék, akár nem, pénteken óriási tömeg gyűlt össze a Hősök terén a ped0filbotrány ellen.

Ez komoly üzenet az Orbán-kormánynak; a tüntetést a hazai influenszerek szervezték és rengeteg magyar híresség támogatta őket.

A DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd közös tüntetést szervez a közvetlen köztársaságielnök-választásért február 25-ére a parlament épülete elé.

Másnap, február 26-án kezdődik az Országgyűlés tavaszi ülésszaka, amelynek során Novák Katalin lemondásáról is szavazni fognak a képviselők


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: