Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton délután 3 órától tartja szokásos évértékelő beszédét, ez immár a 25. alkalom – számol be az eseményekről a Blikk.

Választási év van, a nyáron az önkormányzati és európai vezetésről is szavaznak a magyarok.

Sűrű év lesz, Orbán évértékelőjének súlyt ad, hogy az elmúlt két hétben felbolydult a hazai közélet, miután nyilvánosságra került a kegyelmi botrány, ami Novák Katalin köztársasági elnök lemondásához, a kegyelmet ellenjegyző Varga Judit politikai bukásához és Balog Zoltán a református egyház vezetéséből való távozásához vezetett.

Pénteken pedig több mint 50 ezren tüntettek a Hősök terén a gyermekek jogai mellett. Orbán Viktor pedig még nem szólalt meg a lemondások óta.

A Blikk beszámolt róla, mi fogadta Orbánt a Várkert Bazárnál.

Ahogy a korábbi években is láthattuk, most is autóbuszokkal veszik körbe a Várkert Bazárt.

A bejárathoz is kordonok között jutnak el a vendégek. Van, ahol fekete lepellel letakart kordonokat használtak. hogy eltakarják a belépést.

Egy meglepetés várja az érkezőket. A belépési pont közelében az utcán heverő feliratok fogadják a vendégeket, mint kiderült a Szikra Mozgalom aktivistái szórták a el cetliken.

a Fidesz eltapossa a gyermekvédelmi rendszert
a Fideszt nem érdeklik az áldozatok

– ilyen, és hasonló üzenetek olvashatók a zebránál szétszórt piros papírokon, akik belépnek a Várkert Bazárba, át kell menniük ezeken a cetliken.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: