Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bohár Dániel napok óta azon dolgozik, hogy nevetség tárgyává tegye a nemrégiben a nyilvánossághoz forduló Magyar Pètert, Varga Judit volt fèrjèt.

Magyar a lemondási botrány után kezdett aktív médiaszereplésbe. Megfogalmazása szerint Novák Katalin ès Varga Judit lemondásával ugyanis nem a valódi felelősök mondtak le.

Bohár Dániel közösségi oldalán azt írta nem sokkal Magyar Péter Partizános szereplése után:

Magyar Péter egy több mint egymillió forintos karórában aggódik a borsodi gyerekekért. Peti, pedig én tényleg próbáltalak komolyan venni.

A kommentelők azonban ízekre szedték a propagandistát:

Vicces ezt olyan helyen olvasni ahol egy hét alatt 10millio ment el Facebook hirdetésekre (megafon). De ugye első a gyermekvédelem! (Trombitás spanod rolexe mennyi volt?)

Ha jól olvastam, akkor a sajtóigazítási perek pénzét felajánlotta az áldozatoknak: Szeretnék hasonlókat olvasni a Megafon részéről is.Mondjuk annak a pénznek az 1%-t,amit havonta eltoltok ilyen hülyeségekre fel lehetne ajánlani azoknak a fiataloknak?!

Köszönjük az észrevételt. Leülhet. Most pedig térjünk át arra hogyan lopják el a közpénzt az egyetemi alapítványok és másik témánk legyen hogyan működteti rogán antilop a titkosszolgálatot és használja fel a közmédiát az emberek megvezetésére.

Bohi, a fotel terminátor…. az a kutya a leghangosabb amelyik láncon van


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: