Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Május elsejétől 14,9 százalékkal emeli előfizetési díjait a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. – írja a cég közleménye.

Tájékoztatásuk szerint a vállalat a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által közölt, 17,6 százalékos fogyasztói árindexhez képest 2,7 százalékponttal kedvezőbb díjkorrekciót alkalmaz a műsorterjesztési, vezetékes internet és a vezetékes hangszolgáltatások havidíjaira, a lakossági és üzleti ügyfelek esetében egyaránt.

A DIGI nemcsak az előfizetési díjakat, hanem az ügyfelek által elérhető havidíj kedvezményeket is megemeli, melyek mértéke május 1-től szintén 14,9 százalékkal nő.

Az áremelés a DIGI valamennyi műholdas tévé és vezetékes internet, telefon és tévé szolgáltatását érinti, továbbá a mindigTV Prémium digitális földfelszíni televízió szolgáltatásra is vonatkozik.

A DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 díjcsomagok 2024. március 1-től módosított díjait a most bejelentett a díjkorrekció nem érinti.

Az árváltozásban érintett előfizetőket a DIGI elektronikus úton és a számlalevél mellékletében február 1-től folyamatosan tájékoztatja. Hozzátették, hogy továbbra is kedvezményeket nyújtanak az elektronikus számlázásra áttérő, valamint a hűségidőt vállaló ügyfeleiknek.

A DIGI országszerte több mint 1,1 millió előfizetőt szolgál ki, és több mint 2,5 millió előfizetéssel rendelkezik. A DIGI Magyarország 2022 óta a magyar infokommunikációs vállalatcsoport, a 4iG Csoport tagja.

(MTI)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: