Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tavaly tavasszal mindenkit sokkolt a hír: váratlanul elhunyt Vágó István, az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője.

Felesége, Judit nagyon ritkán szerepel a nyilvánosság előtt, de most kivételt tett. A Best Magazinnak beszélt a tévés születésének közelgő 75. évfordulója kapcsán.

„Tudtam, milyen erős egyéniség. Ráadásul maximalista. Még mindig nem tudok róla múlt időben beszélni…”

– nyilatkozta az özvegy.

Beszélt arról is, hogy hosszú, boldog házasságuk titka az volt, hogy elfogadták egymást, és nem akartak változtatni a másikon.

„Soha nem gondoltam volna, hogy a barátok ennyire szeretnek minket, engem. Miután Isti elment, még inkább itt vannak velem, mellettem, óvnak, féltenek, vigyáznak rám, nem hagynak magamra. Az ünnepek István nélkül nehezek.

Év végén úgy gondoltam, nem utazom a megszokott csapattal sehova, ne feszengjenek miattam a többiek.

De nem hagyták, hogy így legyen, jöttek értem, vittek. Nehéz volt az óévet búcsúztatni, újragondolt álmokkal, tervekkel belépni az új esztendőbe, de hálás vagyok a barátoknak, hogy ezt nem egyedül, hanem velük élhettem túl és át”

– vallott őszintén Judit.

A népszerű tévés felesége beszélt 6 éves unokájukról, Boriszról is.

„Ő a szemem fénye. István büszke lenne rá… Most jött volna el az ő idejük, hogy mint ‘férfi a férfival’ jókat beszélgessenek.

Tanítgathatta volna, megmutatta volna neki a világot, beavatta volna a tudományok, az élet rejtelmeibe. Most ez a feladat rám és a fiamékra vár”
– mondta el Vágó özvegye.

via Blikk


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: