20210604 - "A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjének, Dobrev Kláranak országjáró körútja Egerben, amelyet az Eger Hangjai nevű civil szerveződés tagjai zavartak meg Gyurcsány Ferenc elhíresült nyilatkozatait egy hordozható hangfallal lejátszva. Ezen felbőszülve többen felháborodásuknak adtak hangot. Egy idős férfi indulatosan a háromtagú csoport előtt, a földön lévő hangfalba rúgott, mire az egyik férfi válaszul egy pisztolynak látszó tárgyat rántott elő. Percekkel később a rendőri intézkedés nyugtatta meg a hangulatot." szöveg: HEOL.hu -- fotók: Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ide vezetett az elmúlt 13 év gőgössége és gátlástalansága. Ide vezet az, ha a rendszer kegyeltjeinek mindent szabad, és az, ha a mai hatalom arcai azt gondolják, a ,,mi kutyánk kölykei” következmények nélkül tárolhatnak több tízezer pedofil képet, mint Kaleta Gábor esetében, vagy próbálhatnak meg tisztára mosdatni emberölési kísérleteket, mint a lúgos orvos ügyében.

Ezeknek a külön-külön is felháborító eseteknek az egyenes következménye az, hogy Novák Katalin náci terroristákon túl egy pedofil bűntettben érintett gazembernek is kegyelmet ad. Az ő kutyájuk kölyke. Nekik, a saját felfogásuk szerint mindent szabad.

Az államfő, aki podifíliához kötődő bűnözőnek kegyelmet ad, többé nem a családok, a gyermekek védelmezője.

Az államfő, aki mentességet biztosít azoknak, akikre bár gyermekeket bíztak, de ők mégsem védték, hanem bántottak és használtak ezeket a gyerekeket, az többé nem az alkotmányosság, az erény őre, hanem a bűn szövetségese.

Ezer államfői mosoly se feledteti el többé, az államfő gyerekeket árult el és aljas bűnözőkkel szövetkezett.

Ez Novák Katalin szégyene. Novák Katalin pedig a mi közös szégyenünk”

– zárja sorait Dobrev Klára.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: