Gálvölgyi János
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem fogta vissza magát a legendás színművész és elmondta, hogy mit is gondol valójában a mai celebekről – írja a Nap Híre.

Az RTL friss interjút készített Gálvölgyi Jánossal, amelyben a karriere kezdete mellett szóba kerültek a mai celebek is és elmondta, hogy az ő idejében még egészen mjás volt a népszerűség, mint ma.

“Akkor nem volt mindenki a tévé képernyőjén, ma mindenki képernyőn van. Ha valaki hármat tud pukkantani a fülével, akkor már ő celeb, és utána megírják, hogy elvált a Gizitől, de a Gizinek hárompúpos tevéje van, ami most elvitt nyaralni Ománba. Szóval más volt a népszerűség, mint ma. Ma mindenki népszerű, régen nem adták ilyen könnyen”

– mondta kamerák előtt a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész. Mint mondta, különösen fájlalja, hogy a tehetséges kollégái közül sokan be sem jutnak a tévébe.

“Ha be is jutnak, elmennek a farmra zabot hegyezni vagy a dzsungelbe bogarat enni. Az én korosztályomban minden héten háromszor voltunk valamilyen tévéjátékban.

Ma meg A Nagy Ő-ért versengenek tripla szájú asszonyok! Megáll az ember esze, hogy ez a magyar kultúra.

Vagy jobb nevű kollégáim bokszolnak… Hát el tudja azt képzelni, hogy a Somlay Artúr és a Csortos Gyula bokszolnak vagy elmennek a Farmra?”

– tette fel a költői kérdést a színművész, amit az NLC idézett.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: