Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Promotions.hu számolt be a TV2 legutóbbi píritó húzásáról, ami után a lap szerint a nézők vehemens panaszokkal bombázzák a csatornát.

A nézőknek elege van már a TV2 sunyi húzásaiból

– kezdi írását a lap, melyben beszámolnak a csatorna legutóbbi pofátlan húzásáról. Megjegyzik, hogy arcpirító módon játszadozik a nézők bizalmával és türelmével.

Bár a Szerencsekerék nézettsége már közel sem olyan kiemelkedő, mint a korábbi évadokban, azért vannak még, akik hétköznap esténként emiatt a műsor miatt ülnek a televízió elé.

A napokban éppen Hide the Pain Harold, azaz Arató András volt a sztárjátékos Kasza Tibi műsorában, de aztán pénteken újra megtörtént, amiből a nézőknek már nagyon elegük van.

A TV2 ugyanis ezúttal is mindenféle előzetes közlése és figyelmeztetés nélkül ismétlést adtak le a Szerencsekerék-ből, de most legalább utólag nem akarják azt a látszatot kelteni, mintha a pénteki adás is az új évad része lett volna.

A csatorna ismétlésként adta le a 4. évad azon részét, amiben Völgyi Zsuzsi volt a sztárjátékos, illetve az egyik civil játékos az a férfi volt, aki korábban az RTL Klub képernyőjén volt látható, mégpedig Istenes Bence műsorában, a Hagyjál főzni!-ben.

A nézők közül többen rögtön kiszúrták, hogy megint ismétlést adott le a TV2, ezzel komoly felháborodást okozott a csatorna, amit számos vehemens komment is bizonyít:

  • „Megint ismétlés volt! Nincs már új rész, amit adjanak? Mostanában szedik elő a régiket”
  • „Borzasztó unalmas volt már elölről, így nem néztem”
  • „Én nem néztem, unalmas ismétlés”

„Az új adások közé berakják a régiket. Hülyének nézik, és össze-vissza szívatják a nézőket. Amellett, hogy lezüllesztenek dumaszínházzá egy egykori színvonalas kulturális műsort. De mit is várjon az ember egy olyan országban, ahol Győzike, Tóth Gabi, Gáspár Laci, és Majka jelenti a kultúrát”

Ráadásul a TV2-nek ezúttal sikerült egy olyan adást leadnia ismétlésként, ami már nem is aktuális, hiszen Völgyi Zsuzsiról január 1-jén derült ki, hogy szakított 20 évvel fiatalabb párjával, akiről ódákat zengett a műsorában.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: