Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még el sem kezdődött a kampány, úgy néz ki, Győrben máris elszabadultak az indulatok.

Pintér Bence a jelenlegi városvezetéssel rivális jelölt szerint a város fideszes vezetője a Kazinczy Ferenc Gimnáziumban tartott kampányelőadást. Fő mondanivalójaként a választási ellenfeleit szidta a választó korú középiskolások előtt.

„Bejelentést teszek az oktatási jogok biztosánál, mert iskolában kampányolt Dézsi Csaba András” – írta meg Facebook-posztjában Pintér Bence, a győri Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármester-jelöltje.

„Kazinczy Ferenc Gimnáziumban tartott kampányelőadást Dézsi Csaba András fideszes polgármester, ahol – hogy ne tűnjön azonnal pártpolitikai kampánynak – orvosi munkájáról és papagájairól is beszélt.

Fő mondanivalójaként azonban választási ellenfeleit szidta a választókorú középiskolások előtt.(…)Dézsi Csaba András emellett több alkalommal is megalázó hangnemben beszélt az ellenzékről, illetve Borkai Zsolt volt fideszes ex-polgármesterről.

Ezekkel a megjegyzéseivel a polgármester egyértelműen kampánytevékenységet folytatott az iskolában, ami elfogadhatatlan.”

„Örülök neki, hogy a fiatalok érdeklődnek a társadalmi kérdések és –ami a legfontosabb – Győr város sorsa és jövője iránt”, írta a „Beszélgess a polgármesterrel” című programról Facebook-oldalán Dézsi.

Pintér szerint kötelező volt a részvétel azon diákok számára, akik az idén érettségiznek – bár úgy hirdették meg az eseményt, hogy „részt vehetnek” rajta.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: