Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Olyan jól teljesít a gazdaság és annyira egyszámjegyű az infláció, hogy az üzemanyag árak drasztikus emelése után márciustól újabb ágazatban jelentkezik jelentős áremelkedés.

15% inflációkövető díjkorrekciót alkalmaz 2024. március 1-jétől a Magyar Telekom – közölte a távközlési vállalat közöle a Média1.

Felidézték: a Központi Statisztikai Hivatal 2023-ra vonatkozóan, az év második felében tapasztalt, enyhülő inflációs nyomás mellett, 17,6%-os éves fogyasztói árváltozást állapított meg.

A Magyar Telekom a gazdasági és piaci folyamatokat, valamint ügyfelei érdekeit figyelembe véve ennél alacsonyabb mértékű, 15%-os inflációkövető díjkorrekciót alkalmaz – írják.

A Magyar Telekom 2024. március 1-től korrigálja az Általános Szerződési Feltételekben és az előfizetői szerződésekben szereplő szolgáltatások és díjcsomagok havidíjait, ugyanakkor a forgalmi típusú díjak változatlanok maradnak.

A módosított havi díjakat tartalmazó számlát az üzleti vezetékes szolgáltatással rendelkező ügyfelek márciusban, a lakossági vezetékes, lakossági mobil- és üzleti
mobil-előfizetők pedig áprilisban kapják meg.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: