Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Meghalt Ónodi György producer, rendező, író – adta hírül az RTL.

Legismertebb műsora az RTL-en a 17 éven át futó Heti Hetes volt. Gálvölgyi Jánossal 30 éves barátság fűzte őket össze, a színművész az RTL Híradónak azt mondta:

nem csak szakmailag, emberileg is rendkívüli volt.

Ónodi György 71 éves volt.

Ónodi György a kereskedelmi televíziózás egyik legsikeresebb szórakoztató műsorát készítette 17 éven át az RTL-en. A Heti Hetes egyik állandó szereplőjével, Gálvölgyi Jánossal több mint 30 éves ismeretség kötötte őket össze.

Döbbenettel fogadtam, mint minden ilyen hírt az ember, átszalad rajta a múltja is. Gyuri nekem több mint 30 éves barátom, munkatársam volt. Az embernek eszébe jut, hogy az élet nagyon gyorsan múlandó 

– reagált a színművész Ónodi halálhírére.

Gálvölgyi János szilveszter előtt beszélt vele utoljára, azt mondta, jó hangulatban volt. Bár a munkakapcsolat megszűnt közöttük, rendszeresen tartották a kapcsolatot.

„Nagyon jól írt, amit kevesen tudtak róla, és a ma már szidott, szeretett, emlegetett Gálvölgyi Shownak a 80 százalékát a Gyuri írta”

– tette hozzá Gálvölgyi.

Szerinte barátja nem csak szakmailag, emberileg is rendkívüli volt.

Isteni, néha morbid humora volt, ezen mi nagyon egy húron pendültünk. Mint szerkesztő is, meg mint a Heti hetes vezetője is úgy tett helyre dolgokat egy fél mondattal, hogy azon sírva nevettünk.

Ónodi György 71 éves korában hunyt el.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: