Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Őrsi Gergely a II. kerület sikerpolgármestere hatalmas botrányt robbantott ki. Úgy tűnik luxusórákat vásárolhattak közpénzből a II. kerületben.

Erről a polgármester számolt be közösségi oldalán:

 

Időhúzással próbálják késleltetni az időmérőként elszámolt luxusórák és luxusutazások ügyének kivizsgálását?

Majdnem két éve számoltunk be a vizsgálatról, amely olyan elképesztő költéseket tárt fel, mint hogy valaki/valakik időmérő eszközként könyveltek luxuskarórákat, például Rolexet a II. kerületi sport kft.-nél.

Mint írtuk a vizsgálat eredménye alapján, valaki amellett, hogy tízmilliós luxusórákat vett, luxushotelekben szállt meg a társaival, és milliós luxusruhákat vásárolt a II. Kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft. előző ügyvezetőjének regnálása alatt.

Ennek nyomán a kerületi Sport Kft. feljelentést tett. Közben zajlik a polgári per az üggyel kapcsolatban, tegnapra is volt kitűzött tárgyalás, ám a Sport Kft. előző vezetője nem jelent meg. Öt tárgyalási alkalomból ez a harmadik eset, hogy egészségügyi probléma vagy egyéb elfoglaltság miatt nem tett eleget megjelenési kötelezettségének.

Nem hinném, hogy luxuskarórák vásárlása érdemben változtathat valakinek az időérzékelésén, de ebben az esetben úgy tűnik, mintha az időhúzással próbálnák késleltetni az ügy bírósági feltárását, és az igazságszolgáltatást.

Ez természetesen nem tarthat örökké, lesz eredménye a bírósági szakaszban lévő ügynek, ahogy a rendőrségi feljelentést követő nyomozásnak is, és biztos vagyok benne, hogy nem lehet következmények nélkül a kerületiek adóforintjából luxuskarórákat, luxusruházatot vásárolni vagy éppen luxushotelekben megszállni. Az ügy fejleményeiről beszámolunk.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: