Tóth Gabriella, NER közeli énekesnő
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A NER-es énekesnő pedig rendőrségi feljelentést tesz az ügyben, ugyanis egy online csaló több százezer forintot csalt ki tőle – állítása szerint.

A Blikk információi szerint Gabi művésznő karácsony után úgy döntött, hogy bővíti a ruhagyűjteményét, és vesz egy különleges ruhát a Facebookon keresztül.

A művésznőt mesteri módon csapta be a csaló, amit igen nehéz lett volna felismerni, ugyanis előre kérte a pénzt, amit Tóth Gabi a jelek szerint el is utalt.

Azonban az utalás után kiderült, hogy a hirdető egy csaló volt, aki abban a pillanatban, hogy megszerezte a pénzt, már el is tűnt az online térben.

„Előre elutaltam a pénzt, bár én az ilyen csoportokban mindig így szoktam tenni és eddig szerencsére még nem történt velem ilyen átverés. A lényeg, hogy elutaltam a pénzt és eltűnt az illető. Letörölte a profilját”

– mesélte el a történteket az énekesnő a Tények Plusz stábjának, majd hozzátette, nem ő volt a csaló első áldozata:

Ugyanez az illető, ugyanerre a bankszámlára kérte a pénzt korábban. Rajtam kívül még négy embert károsított meg, úgyhogy most csoportosan feljelentjük ezt az illetőt.

Gabi elfogadta, hogy talán sosem látja viszont a pénzét, azért szeretne feljelentést tenni, hogy másokat már ne károsíthasson meg a csaló.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: