Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere azonnali hatállyal megállapodna Lázár János miniszterrel. Ezt közösségi oldalán jelentette be a városvezető.

Az ellenzéki politikus szerdán Facebook-oldalára azt írta a keddi ajánlatról:

Debreceni sajtótájékoztatóján Lázár János előbb Budapestnek tett, majd kérdésre válaszolva azt minden városra kiterjesztett ajánlatát Hódmezővásárhely elfogadja: a vármegye- és országbérletek érvényesek lesznek a vásárhelyi helyi közlekedésben, cserében a vásárhelyi bérletet (városkártyát) elfogadják a távolsági járatokon. Deal! Várjuk a megállapodás aláírását.

Saját oldalán arra figyelmeztetik Márki-Zayt, hogy legyen óvatos a megállapodással,

mert az országbérletek ára a költségvetés kasszájába megy, és a visszaosztásnál nem biztos, hogy jól járnak majd az ellenzéki vezetésű városok.

Lázár január 9-én Debrecenben, a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. telephelyén tartott sajtótájékoztatót a közösségi közlekedés várható tarifaváltozásairól.

A miniszter Papp László debreceni fideszes polgármesterrel az oldalán azt mondta, folytatják a közlekedési rendszer átalakítását, mert láthatóan van igény a tömegközlekedés fejlesztésére.

via: Propeller


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: