Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hűtlen kezelés és hivatali visszaélés bűncselekményi gyanúja miatt tesz feljelentést a DK.

Erről Sebián-Petrovszki László pártigazgató és országgyűlési képviselő adott ki közleményt.

Az ukrán Korrupciómegelőzési Ügynökség szerint az Orbán-kormány közel 350 millió forintnyi ukrán hrivnyát adhatott a hazaárulással és terrorista szervezetek támogatásával vádolt Petro Porosenko volt ukrán elnöknek.

A nemzeti szuverenitásról papoló Orbán-rendszer tehát magyar közpénzekből mutatja be, hogy hogyan lehet semmibe venni egy háborúban álló szomszédos ország szuverenitását. Mindezt a háborús agresszor embereinek támogatásával

– írja közleményében Sebián-Petrovszki László.

A pártigazgató hozzátette: „a Demokratikus Koalíció hűtlen kezelés és hivatali visszaélés bűncselekményi gyanúja miatt tesz feljelentést a Porosenkonak juttatott közpénzek miatt!

Nem azért adózunk, nem azért fizetjük Európa legnagyobb rezsi- és élelmiszerdrágulását, nem azért dolgozunk Európa legalacsonyabb fizetéseiért, hogy az adóinkból Orbán Viktor Putyin érdekében kavarjon Ukrajnában, méghozzá a megkérdezésünk nélkül, teljes titokban.

Mi magasabb béreket és nyugdíjakat, erős állami egészségügyet, oktatást és szociális ellátást akarunk, nem pedig Vlagyimir Putyint a szomszédba.

Ezért készül a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatra a kormányváltás után – 2024-ben is!”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: