Gyurcsány Ferenc a Parlamentben - Forrás: 168 óra Fotó: Kovács Tamás
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Persze azt nem tudjuk pontosan, hogy valóban Gyurcsány Ferenc a DK elnöke, korábbi miniszterelnök alázta meg jobban a  miniszterelnököt, vagy Orbánnak szimplán önmagát sikerült lehetetlen helyzetbe hoznia, mindenesetre mi a reggeli kávé mellett szívesen olvassuk Gyurcsány Ferenc sorait:

Elköszönt az utcai harcos a méltóságtól, az erőtől, szavahihetőségtől.

Amikor arról vitatkozik a nemzetközi sajtó, hogy a “Magyar-ember-bírja-a-nyomást” nagyarc Viktor kávézni, vagy egyenesen a férfi mosdóba ment ki, miközben a többiek Európa jövőjéről tárgyaltak, az nagyon blama.

Amit egy nappal korábban, ereje teljében Budapesten sorskérdésnek nevezett, abból Brüsszelben annyi maradt, hogy

“ne felejtsük el felhúzni a slicc cipzárját, mielőtt kilépünk a mosdóból!”

Egyes verziók szerint egyenesen megzsarolták a kormányfőt, hogy ha tovább fenyegetőzik a vétóval, akkor ott helyben döntenek, hogy elindítják Magyarország ellen az úgynevezett hetes cikkely szerinti eljárást, ami ugye szavazati jogunk felfüggesztéséhez, mi több, az Unióból történő kizárásunkhoz vezethet.

Az, hogy ez az egész folyosó-gate azt is jelenti, hogy Orbán nem teljesítette az Országgyűlés megbízását, sőt, egyenesen szembehelyezkedett vele, ebben az elképesztően kínos helyzetben a legkevesebb.

Biztos vagyok benne, hogy akit emberi, politikusi méltóságában ennyire megaláznak, aki nemzetének sorskérdésében ilyen drámai vereséget szenved, az gyorsan lemond és eltűnik a nyilvánosság elől.

Mert ég az arca az elviselhetetlen szégyentől – zárja sorait a DK elnöke.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: