Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hende Csaba személyiségi jogai megsértése miatt perelte be Szuhai Viktort, a DK helyi választókerületi elnökét.

Szuhai Viktor szerint a fideszes képviselő tudatosan hazudott a választóknak a 2022-es országgyűlési választások előtt – tudatta a DK sajtóirodája.

Hende akkor a szombathelyi északkeleti elkerülő út megépítésével kampányolt, még egy munkagéppel is fotózkodott, azonban már akkor tudnia kellett, hogy a kormány nem ad pénzt a beruházásra.

Ennek ellenére úgy állította be, mintha ő tudná elintézni az út megépítését a helyieknek, ezzel pedig mérhető támogatást szerzhetett magának.

A pert Hende Csaba elvesztette, a Szombathelyi Törvényszék szerint Hende Csaba olyannyira hiányos keresetlevelet írt, amit csak elutasítani lehetett.

A Demokratikus Koalíció nem fogja hagyni, hogy a Fidesz hazugságíííokkal tévessze meg a magyar választókat.

Elég volt abból, hogy Orbánék minden választáson ott csalnak, ahol tudnak:

Magyarországnak tisztességes, szociáldemokrata kormányra van szüksége, amely nem hazudik az eredményeiről, hanem valóban el is éri azokat.

Erre készül a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány a kormányváltás után: mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, hazugságok helyett tisztességes kormányzást, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk  áll a DK közleményében.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: