Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még 2020-ba történt, hogy egy véleményposzt miatt állítottak elő egy 64 éves férfit Szerencs közelében. 

A Szerencsi Rendőrkapitányság 2020-ban házkutatást tartott egy 64 éves férfinál, és előállították, közlésük szerint rémhírterjesztés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult az eljárás. Az ügyészség végül nem talált bűncselekményre utaló nyomot.

Hogy jön mindez ide?

Hát úgy, hogy van, hogy nyomozás és előállítás történik, van az úgy azonban, hogy nem indít nyomozást a hatóság. És hogy a két eset közt mi lehet a különbség? Nos az olvasónk fantáziájára bízzuk.

Egy bizonyos azonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztályvezetője szerint semmi gyanús nincs abban, hogy a Bayer Zsolt felesége által vezetett Országos Vérellátó Szolgálat milliárdokat fizetett ki egy olyan cégnek, amelyet az igazgató ismerősei vezetnek.

Ez derül ki a Demokratikus Koalíció közleményéből, amelyet a Népszavának juttattak el.

A párt országgyűlési képviselője, Sebián-Petrovszki László emlékeztetett arra, hogy októberben a DK írásbeli kérdéssel fordult Polt Péter legfőbb ügyészhez a beszerzett PCR tesztek ügyében.

Ezt az írásbeli kérdést Polt Péter feljelentésként értékelte és a rendőrséghez továbbította – írja a Népszava.

A BRFK most érkezett határozata értelmében nem merült fel bűncselekmény gyanúja az ügyben.

Ahogy tehát az Orbán-kormány eddigi összes piszkos ügyét, úgy Bayerné ügyét is a szőnyeg alá söpörte Orbán hatalmi gépezete – vonta le a konzekvenciát az ellenzéki politikus.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: