Image: 73897527, A Demokratikus Koalíció 2019-es európai parlamenti választások eredményvárója a budapesti Radison Blu hotelben, Place: Budapest, Hungary, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sok mindent láttunk már az elmúlt 13 évben. Átírt választási törvényt, megszállt vagy megszüntetett sajtótermékeket, pártpolitikai célt szolgáló állami intézményeket, kopaszokkal ellehetetlenített népszavazást

– kezdi levelét Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke.

Akkora bírságot viszont még soha nem láttunk, mint amit most szabott ki ránk az Állami Számvevőszék – teszi hozzá a DK politikusa.

Közel 90 000 000 millió forintra büntettek meg minket úgy, hogy soha nem kértünk, soha nem kaptunk és így soha nem is használhattunk fel külföldi támogatásokat.

Ez már régen nem az ellenzékről vagy a DK-ról szól. Ez a Te elhallgattatásodról, a Te politikai képviseletedről, a Te semmibe vételedről szól – jelentette ki, majd hozzátette, a DK adománygyűjtésbe kezd a példátlan büntetés miatt. (melyet ide kattintva érhet el)

Mutasd meg Orbán Viktornak, bűntársainak és cinkosainak, hogy az európai magyarokat nem lehet semmibe venni!

Mutasd meg az Orbán-rendszernek, hogy mi akkor is itt leszünk és egy európai Magyarországért fogunk dolgozni, amikor ők már börtönben lesznek mindazért, amit elkövettek a hazánk ellen.

Mutasd meg nekik, hogy minden idők legnagyobb DK elleni kormányzati támadását a DK-sok minden idők legnagyobb összefogásával és legtöbb támogatásával fogják visszaverni!

Minden Tőled kapott támogatást arra fogunk felhasználni, hogy megmutassuk Orbán Viktornak: Magyarország legnagyobb ellenzéki közössége itt volt, itt van és itt is marad, egészen addig, amíg nem leszünk egy igazságos, európai Magyarország! Köszönöm, hogy hozzájárulsz közös küzdelmünkhöz!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: