Fotó forrása: Karácsony Gergely fb oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Karácsony Gergely, Budapest Főpolgármestere fontos kérést intézett az ellenzéki érzelmű szavazókhoz közösségi oldalán, miután a Fidesz ismét összehangolt támadást intézett a főpolgármester ellen.

Karácsony Gergely arról írt közösségi oldalán, hogy: Amikor kiszivárgott, hogy a kormány titokban egy 220 méter magas felhőkarcoló megépítését is tartalmazó rákosrendezői ingatlanfejlesztésről tárgyal arab befektetőkkel, élesen tiltakoztam, többek között azért, mert ez tönkretenné a Hősök tere gyönyörű látképét.

A lakájmédia azzal vágott vissza, hogy zuglói polgármesterségem idején a kerület elfogadott egy dokumentumot, ami akár magas házak építését is támogathatónak találta ezen a területen.

Azt azonban nem tették hozzá, hogy az akkori jogszabályok a maximum 65 méter magas épületeket tekintették magas háznak, ami ugye kevesebb, mint harmada a kormány mostani megalomán terveinek. Ráadásul a dokumentum kifejezetten hangsúlyozza, hogy “Budapest hagyományos panorámája védendő.

Ennek érdekében meg kell őrizni az épített és a természeti elemek harmóniáját, különös tekintettel a világörökségi területekre, és az azokat érintő rálátásokra, kilátásokra!”
Ma is ugyanezt gondolom – tette hozzá.

Majd egy fontos kérést is megfogalmazott követőinek: Ők pedig ma is ugyanúgy hazudnak, mint tegnap, és ahogy holnap is fognak.

Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy mindenkihez eljusson az igazság!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: