Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt hiszem mindannyiunk nevében köszönjük a jobboldali sajtónak, hogy az ilyen fajsúlyos hírekről beszámol, ugyanis ameddig a baloldali sajtó elhallgatja az ország és a nemzet szempontjából valóban fontos tényeket, addig a független Magyar Nemzet hál’ istennek nem mulasztott el bennünket tájékoztatni.

Megújjult a KDNP weboldala – adta hírül a Nemzet, méghozzá az alábbi módon: Modern, letisztult felület fogadja az oldal látogatóit.

Minden korábbinál teljesebb képet kíván adni a vizuálisan és tartalmában is megújult oldal látogatóinak a honi kereszténydemokrácia legfontosabb történéseiről, politikusaink szerepléseiről – tájékoztatta a Magyar Nemzetet a KDNP.

Az oldal teret kíván adni a párt szakbizottságai, szakmai műhelyei, ifjúsági és egyéb partnerszervezetei, valamint pártalapítványa meglátásainak, elemző munkájának, valamint a rendezvényeikről szóló beszámolóknak.

Hírt adunk a kereszténydemokrata civil szervezeteknek a helyi közösségek és a magyar társadalom szempontjából nagy jelentőségű, de a média nyilvánosságában mégis kevés figyelmet kapó munkájáról

– jelezte a KDNP. Hangsúlyozták: a kereszténydemokráciának küldetése van Európában és Magyarországon.

Csak a hiteles, valódi kereszténydemokrácia lehet képes arra, hogy válaszokat adjon korunk Európai Uniót érintő kihívásaira a migrációs válság, a teremtett világ védelme, a regionális háborúk és a gazdasági problémák tekintetében

– jegyezték meg.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: