Budapest, 2014. május 25. Deutsch Tamás, Fidesz-KDNP megválasztott európai parlamenti képviselője a pártszövetség eredményváróján Budapesten, a Millenárison az európai parlamenti választás napján, 2014. május 25-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Inkább szánalmas felsülés lett belőle. Pedig azt hittük egy átmulatott Fidesz bulin, ahol csak a legnagyobbak vannak ott, mint Szájer, Németh Szilárd vagy Tompika egy két elfogyasztott khmm.. után nagyobb poénok repdesnek.

De ezek alapján annyira szomorú lehet egy ilyen buli, mint amilyen az lehehet mikor az ember dönt, hogy fogorvoshoz menjen, vagy éppenséggel vakbél műtétre…

Lelepleződött a legnagyobb ellenzéki párt a DK. Mint ahogy arról nem feljetett el beszámolni Ferencváros “független” “ellenzéki” polgármestere is, Baranyi Krisztina a DK jegykedvezményi botrányba keveredett.

Az ügy arról szól, hogy körbenet egy levél a DK tagjai és szimpatizánsai között, hogy amennyiben beváltanak egy kupon kódot, úgy kedvezményesen vásárolhatnak jegyet a Katona József színházban.

Színházi közönségszervezői körökben megszokott egyébként az, hogy kedvezményeket biztosítanak Ferencváros ellenzéki polgármestere mégis súlyos ügynek minősítette ezt és felelősöket követel:

A Fidesz 12 évnyi regnálása és a független színházi világ jelentős kivéreztetése után  Baranyi Krisztina a fenti propaganda sajtóban megjelent cikkről azt bírta írni, hogy „Ez egy nagyon súlyos ügy”.  A ferencvárosi polgármester egészen odáig ment, hogy posztjában vizsgálatról ír és felelősöket követel.

Bár a polgármester egy hete még egy fórumon arról beszélt, hogy az ellenzéki sz@rkeverést használja ki a Fidesz, minden jel szerint, ha ő kavargatja a katyvaszt akkor ez már kevésbé probléma. Na de ennyit az ellenzékiségről.

Ennél mélyebre ment a világbotrány elemzésében a Fidesz egyik legszívósabb politikusa Deutsch:

Kedvezményes színházjegyek a DK-nak?
Ne puházzanak, a Katona József Színház legyen Gyurcsány Ferenc Színház. Ennyi

– nyilatkozta közösségi oldalán a Fidesz EP képviselője.

Mi is jót hahotáztunk ezen a szellemességen. Ja nem.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: