Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP csatlakozik az Egységes Diákfront kezdeményezéséhez: a magunk irodáival és eszközeivel segítjük 1 millió üres nemzeti konzultációs ív összegyűjtését.

A „konzultációs” kérdőívek ismét csak a kormány propagandacéljait szolgálják, a választási kampány részét képezik, ezúttal is közpénzből.

A magyarokat a saját pénzükből próbálják manipulálni, miközben számos valós kérdésben nem lehet véleményt nyilvánítani, az igazi közös ügyekről nem engednek népszavazást tartani, propaganda van, normális oktatás nincs.

Ha a kormányt valóban a társadalom többségének álláspontja érdekelné, azokról népszavazást írna ki az ellenőrizhetetlen nemzeti konzultációk helyett.

A nemzeti konzultációt nem csak mi tartjuk manipulatívnak, hanem láthatóan maga a kormány is. Az aktuális kérdőívre ugyanis úgy várják 2024. január 10-ig a válaszokat, hogy az Országgyűlés már 2023. december 12-ig döntést hoz a kérdőíven foglaltakról.

Hasonló a helyzet a rezsicsökkentéssel is, hiszen a kormány már megállapodott az Unióval annak átalakításáról. A legújabb propaganda már ezekkel az összefüggésekkel sem törődik saját világán belül sem! Nem csak manipulálják, le is nézik a magyar társadalmat!

Ezért a következő hetekben bárki leadhatja az MSZP pártirodáin a kitöltetlen választási propagandakérőíveket.

Arra kérünk mindenkit, aki egyetért azzal, hogy az oktatás problémáit kellene mindenekelőtt foglalkozni, hogy juttassa el a kérdőíveket akár az Egységes Diákfronthoz, akár a lakóhelyéhez legközelebb eső MSZP pártirodába.

Az összegyűlt konzultációs íveket a gyűjtés végén átadjuk a Diákfrontnak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: