Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mészáros Dávid, a Demokratikus Koalíció politikusa “Korrupt fideszes bűnöző” feliratú rabruhát és egy köteg játék húszezrest vitt Boldog István volt fideszes országgyűlési képviselőnek a Fővárosi Törvényszéken tartott tárgyalására.

Boldog István és nyolc társa hivatali vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények miatt került a bíróság elé, miután kiderült, hogy hatalmukkal visszaélve befolyásolták, mely települések jussanak EU-s fejlesztési támogatáshoz, és azt hogyan használják fel.

Az így felépített hálózat ügyleteit termálfürdőkben tartott megbeszélések során, nejlonzacskókba rejtett kenőpénzekkel rendezték.

A DK Jász-Nagykun Szolnok megyei területi igazgatója Boldog István tárgyalása után kérte számon a korrupcióval vádolt fideszes politikust a közpénzlopás miatt.

“Mit szól ahhoz, hogy ellopta a magyarok pénzét? Maga egy hónap alatt ellopott annyi pénzt, amennyit egy melós ember tíz év alatt megkeres.

Maffiarendszert épített ki a térségben, a kis nyugdíjas befizetett adóját lopta el a saját gazdagodása érdekében”

– sorolta a DK politikusa Boldog Istvánnak, akinek egy “korrupt fideszes bűnöző” feliratú rabruhát és egy köteg játék húszezrest is vitt a Demokratikus Koalíció.

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: