Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Beismerte az Orbán-kormány államtitkára, Rétvári Bence, hogy eddig 1634 külföldi embercsempészt engedett ki a börtönökből

– kezdi bejegyzését Mustó Géza a Demokratikus Koalíció árnyékkormányának minisztere.

Az árnyék-belügyminiszter szerint eközben egy friss nemzetbiztonsági jelentésből megtudtuk, hogy a Magyarországon működő embercsempész-bandák az afganisztáni tálibokkal állnak kapcsolatban, a segítségükkel pedig a Balkán felől iszlamista terrorszervezetek tagjai léphették át a magyar határt.

Az Árnyékkormány szerint Orbán Viktor terroristákat szabadíthat Magyarországra az embercsempészek tömeges elengedésével.

Ezért a magyar emberek biztonsága érdekében, az Árnyékkormány megbízásából a Demokratikus Koalíció parlamenti írásbeli kérdésben követel válaszokat Pintér Sándor belügyminisztertől:

Végeztek nemzetbiztonsági kockázatelemzést, mielőtt szabadon engedték a Magyarországon elfogott embercsempészeket?

Elengedtek magas kockázatú személyeket?

Milyen nemzetiségű állampolgárok voltak az elengedett embercsempészek? Voltak köztük olyanok, akik kapcsolatban álltak a tálibokkal, az Iszlám Állammal vagy a Haqqani-csoporttal?

Minderre válaszolt a Fidesz az Országos Sajtószolgálaton keresztül, de annyira szánalmas lett, hogy inkább szó szerint közöljük:

A Fidesz reagálása Mustó Géza (DK) árnyék-belügyminiszter közleményére

Gyurcsány Ferenc le akarta bontani a kerítést, a felesége, Dobrev Klára pedig Brüsszelben, az Európai Parlamentben megszavazta a migránsok beengedését és a migráns táborok létrehozását előíró összes brüsszeli javaslatot. Gyurcsányék az illegális migránsokkal együtt a terrorizmust is beengednék Magyarországra.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: