Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Visszahívta a forgalomból az 1 kilogrammos csomagban kapható Spar B minőségű, 2024. 09. 15. minőségmegőrzési idejű rizst a forgalmazó üzletlánc – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Az ilyen típusú visszahívások az élelmiszerbiztonsági normák betartásának biztosítására szolgálnak, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy csak megfelelő minőségű termékek kerülnek az asztalukra.

Az intézkedést határérték feletti kadmium-tartalommal indokolták, amely egy veszélyes, az egészségre káros anyag. Ezen kémiai elem túlzott mennyiségben való jelenléte komoly egészségügyi kockázatot jelenthet, ezért az üzletláncoknak nagyon fontos, hogy gyorsan reagáljanak az ilyen problémákra.

A termék beszállítója a Nagykun 2000 Zrt., amely eddig számos minőségi terméket kínált a piacon.

A Spar a honlapján kéri a vevőket, hogy az élelmiszerbiztonsági kockázat miatt ne fogyasszák el a terméket. Ezt a lépést a vásárlók egészségének megőrzése érdekében tették.

Azok számára, akik már megvásárolták a terméket, a Spar garantálja, hogy az árát november végéig visszatérítik az üzleteikben, biztosítva ezzel a vásárlóik elégedettségét és biztonságát.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: