Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Súlyos következményekkel járt, hogy Orbán Viktor idén nyáron minden előjel és értelmes magyarázat nélkül kiengedett a magyar börtönökből 1400 elítélt embercsempészt – mondta el Mustó Géza a DK politikusa.

Az árnyék-belügyminiszter szerint sorra érkeztek az arról szóló jelzések a szomszédos országokból, hogy növekszik a migráció és a szervezett bűnözés, ezért újra határellenőrzést vezetnek be.

Mára már a magyarellenességből politikai tőkét kovácsoló, Orbán Viktorral szövetséges Robert Fico szlovák miniszterelnök sem bízik a magyar határvédelemben, ezért vezényelt katonákat a magyar határra.

Az Árnyékkormány szerint, ha még migrációellenes szövetségese, Robert Fico sem bízik Orbán Viktorban és határvédelmében, akkor tarthatatlan következményekkel járt az elítélt embercsempészek szabadon engedése.

Az Árnyékkormány szerint csak egy szociáldemokrata fordulat képes biztonságot teremteni Magyarországon – anyagi és fizikai értelemben egyaránt.

Az Árnyékkormány szociáldemokrata programja szerint vissza kell állítani az önálló Határőrséget és szoros együttműködésben, megbízható partnerség keretében kell együttműködni az EU határvédelmi ügynökségével.

Mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, szabadon engedett bűnözők és embercsempészek helyett mindenkire vonatkozó törvényeket, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: