Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kínos kérdéseket tett fel az MSZP első embere a Szerencsejáték Zrt. költéseivel kapcsolatban.

Hogy lehet az, hogy mindig éppen a NER kegyeltjei kapnak támogatást az állami cégtől? Már a nyilvános részeiben sem szívbajosak.

De ha már a látszatra sem figyelnek, akkor kik kaphatják azokat a pénzeket, amiről a nyilvánosságot nem is kell informálni? Ki a felelős a döntésekért?

Százmillió forintok vándorolnak olyanok zsebébe, akikről még csak nem is tudunk. A Szerencsejáték Zrt. ugyanis csak az 5 millió forintnál nagyobb támogatásokat köteles nyilvánosságra hozni.

A számukra aprópénznek tűnő pár millás támogatásról szinte semmit sem tudunk. Pedig a sok kicsi sokra megy alapon tényleg többszáz millió forintot osztogatnak szét évente valakik, valakiknek.

De az is joggal háborít fel minden jóérzésű embert, ha azt látja, hogy a Heim Pál Gyermekkórház csak 5 milliót kap, míg a fideszhez behódolt zenészek, vagy cégek, szervezetek TÍZSZER-HÚSZSZOR annyit.

Ugye ez így nagyon nincs rendben? Na, éppen ezért fordultam írásbeli kérdéssel Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterhez, hogy tájékoztasson arról, hogy kik, milyen módon és kinek adott ilyen formában támogatást a Szerencsejáték Zrt?

Nagyon várom a választ, s ha megérkezett, azt is megírom – zárja sorait az MSZP társelnöke.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: