Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Jobbik-Konzervatívok megdöbbenéssel értesült arról, hogy kétszer annyi pontot érhet a felvételin egy MCC-bizonyítvány, mint egy nyelvvizsga – írja közleményében a párt.

Ez számunkra az 1956-utáni diktatúra Marxizmus-Leninizmus Esti Egyetemet, az úgynevezett Foxi-Maxi egykori kommunista ideológiai képzését idézi meg.

Politikai közösségünk az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fog fordulni az ügyben, ezzel ugyanis sérül az “egyenlő bánásmód elve”.

A törvény ugyanis kimondja, hogy az esélyegyenlőség előmozdítása elsősorban állami kötelezettség, és deklarált célja, hogy hatékony jogvédelmet biztosítson a megkülönböztetést elszenvedők számára.

Amíg nyelvvizsgát bárki tehet, addig egy deklaráltan ideológiailag befolyásoló “pártiskola” számos diákot visszatarthat. Ennyi erővel egy Orbán-tetkó vagy egy fideszes fülbevaló is többletpontot jelenthetne…

Bár jól tudjuk, hogy a Fidesz vezető politikusainak jelentős része a KISZ-ben, illetve az MSZMP-ben szocializálódott, a Jobbik-Konzervatívok elutasítja a Fidesz újabb időutazását a kommunista diktatúrába.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: