Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

November 1-től jelentős változások lépnek életbe a népszerű fintech, a Revolut pénzváltási díjszabásában. Az Index információi szerint a méltányos használati díj mértéke 0,5 százalékról 1 százalékra emelkedik. Azonban fontos kiemelni, hogy ez nem vonatkozik minden ügyfélre egyformán.

A változások a Standard ügyfeleket érintik elsősorban. Ezen belül is csak azokat, akik a havi 350 000 Ft-os limitjüket meghaladják; az ő tranzakcióiknál emelkedik a méltányos használati díj. Mindazonáltal, aki az említett limiten belül marad, annak nem kell többet fizetnie, mint eddig.

Ezzel szemben a Prémium, Metal és Ultra csomagokat választó ügyfelek számára nem lesz semmilyen limit vagy méltányos használati díj.

Fontos megjegyezni, hogy a Revolut az utóbbi időben több díjat is bevezetett vagy emelt, és a hétvégi pénzváltások már nem feltétlenül versenyképesek más pénzintézetek ajánlataihoz képest. Néhányan úgy érzik, a teljes ingyenesség ideájától a cég egyre inkább eltávolodik.

A döntés hátterében az állhat, hogy a Revolut még két évvel ezelőtt is jelentős veszteségeket könyvelt el, és főként a külső befektetőknek köszönhetően maradt talpon. Ezen változások tükrözhetik a vállalat törekvését egy fenntarthatóbb és nyereséges üzleti modell felé.

Ugyanakkor, annak ellenére, hogy némely szolgáltatásokért mostantól fizetni kell, a Revolut népszerűsége töretlen. Számos új ügyfél választja őket, ami arra utal, hogy a piac még mindig értékeli az általuk kínált előnyöket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: