Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kemény szavakkal “méltatta” az MSZP főpolgármester helyettese a közlekedési minisztert.

Tüttő Kata az MSZP alelnöke az ATV-n fejtette ki álláspontját, mely szerint

nem főváros-vidék ellentétről kell beszélni, hanem Lázár János pusztításáról

Az építési és közlekedési miniszter nem elvesz dolgokat és máshova helyezi, hanem egyszerűen tönkreteszi azokat, senkinek nem hoz jót az ő tevékenysége.

Így tett a csatornafelújításra fordított összegekkel is, az ivóvízminőség javítási pénzekkel és a panelprogramot is ő végezte ki sajátkezűleg annak idején.

A közlekedés válságának alapvető oka pedig egyszerűen az, hogy a kormány nem kap uniós forrásokat, méghozzá azért, mert nem teljesítik az EU-s elvárásokat.

A közösségi közlekedés állapota pedig azt tükrözi, hogy sok éven át el volt hanyagolva, nem fordítottak forrásokat a fenntartására, a karbantartásra és a fejlesztésre – bírálta a minisztert az MSZP politikusa.

Tüttő Kata szerint Budapesten azonban a városvezetés próbál alternatívát mutatni, hogy nem csak úgy lehet kormányozni, ahogy azt a Fidesz csinálja, hanem uniós források felhasználásával, közvetlen uniós csatornák megalkotásával és a közszolgáltatások fenntartásával, fejlesztésével.

Ezt a fővárosiak megértik és látják, arra van szükség, hogy a többi településen is megértsék ezt az emberek.

A helyi ügyekbe való beleszólás lehetősége egy olyan fajta szabadság, melyért küzdeni kell, hiszen a demokrácia nagyon fontos pillérei és tartalékai a demokratikus vezetésű városvezetések.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: