Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Totális háborút indítottak Orbénk az ellen a pap ellen, aki egyébként Orbán gyermekeit keresztelte. Hogy mi lehet Iványi Gáborék bűne? Pusztán annyi, hogy Iványi ismeri Orbán múltját. Azt a múltat, amit Orbán most már elhazudna és letagadna. 

Az MVM Zrt. öt napot adott Iványi Gábor és az általa vezetett Magyar Evangéliumi Testvérközösségnek (MET), hogy rendezzék tartozásaikat, különben lekapcsolják villany- és gázszolgáltatásukat. Erről az RTL Híradó tudósított.

Iványi Gábor szerint mindez végzetes lehet számukra. Összesen 63 intézmény került veszélybe ezzel, olyanok, mint hátrányos helyzetű gyerekeket oktató iskola, óvoda, hajléktalanszálló, hajléktalankórház és más szociális intézmények.

„Most ki fogom tolni az utcára a végtag nélküli hajléktalanokat, mert nem fogok tudni mit csinálni – kórházak nem veszik fel őket, hát tudjuk, hogy milyen állapotban van az egészségügy” – fogalmazott Iványi.

Pikó András, VIII. kerületi polgármester felajánlott a segítségét:

„Az egyik segítség az egy aggregátor, ezt polgármesteri hatáskörben a polgármester megteheti, és természetesen felkerestem, illetve írtam a polgármestertársaimnak, hogy most egy olyan helyzet van, amiben szükség van az ő segítségükre is, ha bezár a Dankó utcai hajléktalanszálló, az óriási humanitárius krízis” – fogalmazott Pikó.

Az MVM úgy reagált: már többször tárgyaltak Iványiékkal, korábban féléves moratóriumot is vállaltak, de ez már lejárt.

Nemrég Iványi egyháza és az Oltalom Karitatív Egyesület, mert a NAV 384 millió forintot vont el tőlük.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: