Hadházy Ákos, Független országgyűlési képviselő - Fotó: Hadházy Ákos FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pintér Sándor rendőrsége összesen 300 ezer forintra büntetett, mert a hatóság azt „állapította meg“, hogy három alkalommal is én voltam a várbéli kordonbontások szervezője – írja közösségi oldalán a független parlamenti képviselő Hadházy Ákos.

Mint fogalmaz, első alkalommal ezt úgy nyomozták ki, hogy rajtam volt láthatósági mellény (mondjuk nem az volt rá írva, hogy rendező, hanem hogy STOP PROPAGANDA), utána pedig abból következtettek erre, hogy szerintük sokat beszéltem a sajtóval, többet, mint a többiek, így lettem én a szervező… – tette hozzá.

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnök-frakcióvezetője a Facebookon állt ki Hadházy Ákos mellett, akit azért büntettek meg 300 ezer forintra, mert csatlakozott a Momentum kordonbontásaihoz.

“Ha a rendszer meg akarja büntetni azokat, akik egyébként jogosan bontották el a hazugság illegális kordonjait a Miniszterelnökség előtt, akkor ne Hadházy Ákost támadják. De persze a rendszernek ehhez nincs mersze.

Nem mer megbüntetni egy egész frakciót az állampárt, hogy nézne az már ki, miközben hetente kell bizonygatniuk az EU-ban, demokrácia és jogállam van hazánkban. Inkább egyetlen képviselőt pécéznek ki, mert kifelé az kevésbé vállalhatatlan, befelé meg el lehet adni rendteremtésnek és megfélemlítésnek”

– írja bejegyzésében a Momentum elnöke és hozzáteszi, hogy a Momentum kiáll Hadházy Ákos mellett, és várják az állampárt képviselőit szeretettel, ha beszélgetni akarnának arról, miért is bontotta el a Momentum a hazugság kordonjait kilenc alkalommal.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: