Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Győrben folytatódott az MSZP országjáró sorozata.

Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke találkozott a párt szimpatizánsai mellett a helyi szakszervezetek vezetőivel is – számolt be róla facebook oldalán az MSZP társelnöke.

Komjáthi elmondta, hogy az MSZP több törvényjavaslatot is benyújtott az országgyűléshez a munkaválalók érdekében. Olyan fontos témákat tűzött napirendre a Szocialista Párt, mint például a munkavédelmi szabályok erősítése, vendégmunkások ügye, és a szakszervezetek jogainak bővítése.

A találkozón részt vevő szakszervezetek képviselői is kifejezték aggodalmukat a magyar munkavállalók helyzete miatt. Szerintük a kormányzat politikája a magyar munkavállalók béreinek csökkentésére irányul, és a magyar dolgozók munkakörülményeit és biztonságát is veszélyezteti.

Komjáthi Imre kiemelte, hogy a magyar munkavállalók keményen dolgoznak, de keveset keresnek, és alig jut idejük a pihenésre. Az ilyen munkakörülmények hosszú távon nem csak az életminőséget rombolják, hanem a munkavállalók egészségét is veszélyeztetik. A túlterhelés következtében a munkavállalók korán halnak, ami elfogadhatatlan de egyben megelőzhető probléma is lenne az MSZP javaslatainak elfogadásával.

Az MSZP társelnöke egyértelművé tette, hogy ezeket a problémákat nem tűrhetik tovább. Az MSZP elkötelezett abban, hogy kiálljon a magyar munkavállalók érdekeiért, és harcoljon azért, hogy javuljon a munkakörülmények és bérek helyzete az országban.

Az MSZP elkötelezett a változás mellett, és az ilyen találkozók segíthetnek abban, hogy az ilyen fontos ügyeket a Fidesz ne tudja a szőnyeg alá söpörni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: