Ungár Pétert egy küldött borotválja az LMP kétnapos kongresszusán Székesfehérváron 2018. május 26-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ungár Péter Schmidt Mária fia. Ezt tudjuk. Azt is hogy a tulajdonukban áll egy hatamas ingatlancég a BIF Nyrt, amely valahogy nagyon kedves a hatalomnak. Ezt is tudjuk.

Arra viszont tényleg választ kellene adni előbb-utóbb, hogy hogy is van az, hogy a Fidesz politikája révén folyamatosan a vagyonát növelő Ungár hogyan is tud hitelesen ellenzéki pártelnök lenni. Egy szó mint száz, lehet ezt így?

A 24.hu talált egy érdekes cikket az Mfor-on, amelyből kiderült: Az Állami Számvevőszék milliárdos büntetéssel fenyegeti az ellenzéki pártokat, miközben az LMP elnökének résztulajdonában lévő cégtől bérel milliókért parkolókat

Nemcsak az Agrárminisztérium bérel irodát Schmidt Mária és Ungár Péter cégétől, hanem az ellenzéket éppen milliárdos büntetéssel fenyegető Állami Számvevőszék (ÁSZ) is tőlük kölcsönöz parkolóhelyeket – tudta meg az Mfor az ÁSZ szerződéseiből.

Mint fogalmaznak: Az állami szerv április 1-jén kötött egyéves vállalkozási szerződést a Budapesti Ingatlan (BIF) Nyrt.-vel 8,3 millió forint értékben parkolók bérléséről.

A BIF főrészvényese pedig a Pió-21 Kft., aminek tulajdonosa Schmidt Mária és gyerekei: Ungár Péter LMP-társelnök és nővére, akinek horvátországi nyaralójában Orbán Viktor miniszterelnök is megfordult a nyáron.

Az ÁSZ egyébként most készül éppen 3,3 milliárd forintnyi bírságot kiszabni az ellenzéki pártokra, ezzel kvázi ellehetetlenítve az ellenzék kampányát.

És most vissza a kályhához, kedves Ungár Péter, ezt így lehet?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: