Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eddig 14 altatóorvos mondott fel július óta a Semmelweis Egyetem klinikáján, így már műtétek maradhatnak el, hiszen, ha nincs altatás, akkor nincs műtét sem.

Ráadásul ez a tragikus helyzet Magyarország egyik legnagyobb egészségügyi intézményében alakult ki, tehát a többi magyar kórházban még kritikusabbá válhat az orvoshiány – írja a Demokratikus Koalíció sajtóközleményében.

Mint fogalmaz a párt: Az Árnyékkormány szerint az emberek államában egy szociáldemokrata kormány megóvja az emberek életét és egészségét, mert az emberek által befizetett adókból minden sürgős műtétet és szakvizsgálatot elvégeznek az állami egészségügyben.

Egy szociáldemokrata kormány által vezetett országban nem kell drága magánorvosokat megfizetni, mert mindenkinek jár a térítésmentes egészségügyi ellátás.

Hozzáteszik: A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után. Magánkórházak és magániskolák helyett erős állami egészségügyet és oktatást, a milliárdos elit kiszolgálása helyett pedig igazságos Magyarországot akarunk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: