Forrás: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tompos Márton, és Hajnal Miklós, a Momentum országgyűlési képviselői szerdán számoltak be róla, hogy Mayer Gábor, jelenlegi államtitkár egy olyan ingatlant birtokol a vagyonnyilatkozata szerint, amelyet EU-s pénzből építettek “rekreációs központnak” még 2014-ben – állítja a Momentum Mozgalom közleményében

A párt közleménye szerint, most a Momentum politikusai telefonon keresték fel az államtitkárt, hogy tisztázzák, családjával valóban ebben az ingatlanban él-e.

Tompos és Hajnal videójukban felhívják Mayer Gábort, aki egyértelműen kijelenti nekik, hogy családjával ebben a “Lilahegyi Rekreációs Központban” lakik most.

“Igen, mi itt lakunk. A fenntartási idő leteltét követően másképpen hasznosítottuk a központot” – magyarázta a videóban Mayer.

Mayer szerint 2018-ig kellett szálláshelyet biztosítani a projekt alapján, azonban Tompos Márton felhívta rá a figyelmet, hogy az EU-s szabály szerint erre 7 évig lett volna szükség.

“Mégiscsak az történik, hogy egy magyar államtitkár egy uniós pénzből épített ingatlant használ családi házként. Azért ez nem a legjobb felhasználása az EU-s forrásoknak”

– mondja a videó végén Hajnal.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: