Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Kékfény volt, büntetőeljárás alá vont riporterét gázolták el szeptember 10-én a reggeli órákban az M0-s körgyűrűn – értesült több forrásból a Magyar Nemzet, akinek cikkét szemlézte a Magyar Narancs.

Berkes Béla zavartan viselkedett, amikor szeptember 10-én elgázolták az M0-ás autópályán.

A Budapesti Autósok.hu videót tett közzé a szeptember 10-én, az M0-on történt gázolásról.

Berkes Bélával szemben szeptember 18-án emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség 18 rendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette, valamint kábítószer-birtoklás vétsége miatt, és börtönbüntetés kiszabását kérte rá.

A vádemelés előtt nyolc nappal, szeptember 10-én az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé egy személyautó gyalogost gázolt el. A gyalogos megsérült, a többi autós ki tudta kerülni, túlélte a balesetet. Mint kiderült, a férfi a 45 éves Berkes volt.

A baleset körülményeit még vizsgálják. Berkes Béla 2006 óta volt a köztévé Kékfény című bűnügyi műsorának szerkesztő-riportere.

Januárban vitték el a rendőrök, amiért szexmunkásoknak adott ki lakásokat. Vallomásában elmondta, hogy 16 lakásában 300 lány” olgozott, ő pedig ezzel 30 millió forintot keresett. A rendőrség szerint bordélyhálózatot tartott fenn, szerinte erről szó sem volt.

Később azt mondta, nem okozott kárt, és tiszta a lelkiismerete, de azért szégyelli magát, hogy kettős életével nehéz helyzetbe hozta a kollégáit.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: