Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tudjuk, ez lassan már minket is untat. Mégis szeretnék jelezni, hogy Kele Jánosnak nem lesz igaza attól, mert állításait csökkenő színvonallal és növekvő elánnal ismétli – írja az LMP.

Nem igazán értjük a heves érzelmi reakciót a Momentum elnökségi tagjának arra, hogy jeleztük, hogy nem biztos a leghitelesebb NER-ügynök keresésben az, aki 2020-ig az Orbán-kormányban vezető közigazgatási pozíciót töltött be, és aki ezzel büszkélkedik a jelenleg is élő közösségi oldalain.

Nem fogjuk itt megidézni a Momentum számos megszólalását arról, hogy a közigazgatásból, hogy rúgott ki mindenkit a Fidesz, aki nem mutatott politikai hűséget.

Arról, hogy szerinte ezt fölvetni, sérti az összes magyar közigazgatási dolgozót a klasszikus vicc jut eszünkbe, amikor a kis Zoltán meggyilkolja a szüleit, majd azért kér enyhítést, mert árva.

Napok óta mondjuk, hogy vannak érdemi vitáink a Momentummal. Érdemes lenne azokkal foglalkozni. Tegnap Cseh Katalin jelezte, hogy álláspontjuk szerint a külügyi kérdéseknél meg kell vonni az egyhangúságot Orbán Viktor miatt.

Ezzel nem értünk egyet. Gelencsér Ferenc korábban elmondta, hogy több akkumulátorgyár kell Magyarországra. Illetve továbbra sem válaszoltak arra az egyszerű kérdésre, hogy egyetértenek-e a végrehajtói kar államosításával.

Szerintünk ezek a lényegi kérdések. Beszéljünk erről, mi erre szerződtünk – írja Ungár Péter pártja.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...