DSCI0010.JPG
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A MÁV szerint nincs ok aggodalomra, az iskolakezdésre időzített felüljáró-nyitás volt a céljuk, nem a baleseti kockázat alábecsülése.

Nem mindennapi “gumis megoldással” próbálták áthidalni a nyíregyházi vasúti felüljáró vaselemei közötti hatalmas rést: gumipókokkal tették biztonságosabbá az átjárót – tájékoztat az rtl.hu.

A MÁV közölte, a hét folyamán befejezik a szükséges javításokat és elvégzik az átjáró műszaki átadását is.

A felüljárót júniusban zárták le, és a rekonstrukció egy 185 millió forintos költségvetést emésztett fel. A szeptember elsejei újranyitás alkalmával fotózták le a “gumis foltozást”. A helyiek aggódnak: a rés olyan nagy, hogy akár egy óvodás is kieshetne rajta.

A közösségi médiában gyorsan terjedt a fotó, melyen a felüljáró állapota látható. A júniusi lezárás során beton- és fémszerkezeti javításokat végeztek, valamint csúszásgátló bevonattal látták el a lépcsőket.

A MÁV a híradónak kiegészítő információt adott: a felüljárót az iskolakezdés alkalmával csak átmenetileg nyitották meg, és a héten fejezik be a karbantartást. Balesetveszélyről szó sincs, állítják.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...