Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Judit Varga megjelent az Állatorvos-tudományi Egyetem tanévkezdő ceremóniáján. Tavaly ilyenkor ez nem számított volna furcsának, hiszen aktív miniszterek és kormánytagok gyakran szerepelnek az ilyen eseményeken.

A helyzet kuriózuma az, hogy Judit Varga augusztus elseje óta már nem igazságügyi miniszter, mivel korábban benyújtotta lemondását. Így már nem minősül kormányzati szereplőnek, hiszen már csak a Fidesz EP listavezetője, vagyis szereplése nettó kampánytevékenység.

Érdekesség az is, hogy jogi diplomája van, tehát az állatorvos-tudományhoz minimális köze lehet csak. Így kérdéses, mi lehetett az egyetem rektorának indítéka az ő meghívásával.

Az eseménnyel kapcsolatban Hadházy Ákos, aki maga is állatorvos, egy friss Facebook-bejegyzésben említett meg egy pikáns részletet.

A volt igazságügy-miniszter ugyanis tartott egy beszédet is, amiben vicceskedni próbált, csak a probléma, hogy senki nem nevetett a viccein, hanem néma csendben, megrökönyödve figyelték a hallgatók, ahogy Varga bohócot csinál magából:

Ha valaki végigszenvedné a videót, ezen a linken keresztül megtekintheti (kattintson)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...