Borkai Zsolt
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Borkai Zsolt, Győr városának bukott polgármestere, nemrégiben ismét felbukkant a közéletben emlékezetes yachtozós botránya után, és múlt pénteken részt vett a Partizán című műsorban.

Az interjú azonban az adás utáni napon eltűnt az online felületekről, mivel Borkai kezdeményezte a beszélgetés eltávolítását. A Partizán reagálva a történtekre, úgy döntött, hogy a komplett, öt és fél órás anyagot mégis nyilvánosságra hozza.

Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője, alapos és körültekintő életútinterjút készített Borkai Zsolttal, aki egykor Győr város vezető pozícióját töltötte be.

Az interjú során számos kényes kérdés került felszínre, többek között arról is esett szó, hogy vajon kik állhatnak a rejtélyes “Az Ördög ügyvédje” blog mögött, amely számos információt szivárogtatott ki a politikusról.

Az interjú egy meglepő pillanatában, amikor arra a lehetőségre terelődött a szó, hogy Borkai talán egy fideszes belső leszámolás áldozata lehet, a volt polgármester meghatódott. Szemmel láthatólag elérzékenyült, és szünetet kért, hogy összeszedje magát.

A beszélgetés körülményei és Borkai váratlan érzelmi reakciója csak fokozták a közérdeklődést, ezért a szerkesztőség úgy érezte, elengedhetetlen a teljes interjú nyilvánosságra hozása, annak ellenére, hogy Borkai szerette volna azt eltávolíttatni.

Az öt és fél órás anyag így teljes egészében hozzáférhető a nagyközönség számára, lehetővé téve, hogy mindenki saját maga alkotjon véleményt a volt polgármester és a körülötte zajló események kapcsán.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: