Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Négy hónapon belül napvilágot látnak azok a döbbenetes iratok, amelyek egyszer s mindenkorra felfedik a NER-elite sötét, törvényen kívüli tevékenységeit

– ezt állítja Pesty László, a neves és saját magát fideszesnek pozicionáló filmrendező egy kizárólagos interjúban, amit a Telex hírportálnak adott.

Bár a rendező neveket nem árult el, komoly nyomást helyezett a közvéleményre és a politikai arénára azzal, hogy hozzátette:

Orbán Viktor miniszterelnök éppenséggel üdvözölni fogja azoknak az általa pejoratívan „orkoknak” nevezett üzletembereknek az eltávolítását, akik eddig beárnyékolták a Fidesz hírnevét.

Meglepően, sem a miniszterelnök, sem a Fidesz kommunikációs csapata nem találta méltónak, hogy válaszoljon vagy érdemben reagáljon Pesty László komoly vádaira és állításaira.

Ez felveti a kérdést: vajon mi rejlik a csend mögött? És még fontosabb, ha a dokumentumok valóban léteznek és napvilágot látnak, milyen következményekkel járhat ez a Fideszre és az egész politikai tájra nézve?

Kiváncsian várjuk, hogy az elkövetkező négy hónapban ténylegesen kiderül-e a Fidesz és a NER-elite sötét ügyei, vagy ez csupán egy jól megrendezett politikai blöff, amelynek nincsenek valós alapjai.

Mindenesetre Pesty László nyilatkozata komoly diskurzust indított el a közéletben, és alighanem sokan fogják figyelemmel kísérni a történéseket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...