Hungary's Minister of External Economy and Foreign Affairs Peter Szijjarto informs speaks during a press conference about the illegal migration situation into Hungary in Budapest on June 24, 2015. Hungary said Tuesday it has indefinitely suspended the application of a key EU asylum rule in order "protect Hungarian interests", prompting Brussels to seek immediate clarification., Image: 250814010, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 24.hu írta meg, hogy a Magyarországra látogató Erdogan török diktátor emberei bántalmazhattak egy magyar férfit Budapesten, akit a TEK-nek kellett kimentenie – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Mint fogalmaznak: az Árnyékkormány azonnali magyarázatot követel a kormánytól: hogyan lehetséges az, hogy a török diktátor emberei megvernek egy magyar embert Magyarországon, a magyar kormány pedig síri csöndben nézi végig mindezt?

Hogyan lehetséges az, hogy a hazánk európai szövetségeseivel szemben rendszeresen kirohanó Szijjártó Péter külügyminiszter még nem hívatta be a török nagykövetet?

Az Orbán-kormány “barátainak” mindent szabad, magyarokat verni is? Ezek után esetleg Vlagyimir Putyint is szívélyesen meghívják Orbánék egy ünnepi magyarverésre két ukrán város elpusztítása között?

Az Árnyékkormány szerint az eset világosan megmutatja, hogy milyen jövőt szán a magyaroknak az Orbán-rendszer: az illiberális rendszerek diktátorai előbb-utóbb erőszakkal rontanak rá a velük egyet nem értőkre.

Ezért fontos, hogy Magyarországon van Árnyékkormány és van kormányzóképes alternatíva, amely visszavezetheti hazánkat az európai demokráciák közé.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: