Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Honvédkórházban augusztus 18. és 20-a között 12 óráig kapacitásproblémák miatt nem fogadnak szüléseket – közölte a Telex.

A II. szintű pótlásra az Uzsoki, a Kistarcsai Flór Ferenc és a Váci Jávorszky Ödön Kórházak állnak rendelkezésre, míg a III. szintre a Semmelweis Egyetem Klinikai Központját jelölték meg.

A progresszivitási szintek a szülések bonyolultságát és a rendelkezésre álló erőforrások mennyiségét tükrözik.

Egy Telex olvasó, aki korábban a Honvédkórház szülésfelkészítésén vett részt, azt jelezte:

Egy olvasónk arról beszélt, hogy a kapacitáshiány azért keletkezett, mert hirtelen nagyon sokan szültek az intézményben előző nap.

Velük például egy aktuális CTG vizsgálat után közölték, hogy vasárnapig biztosan nem lehet ott szülni.

„Mi területileg is ide tartozunk, ide jártunk vizsgálatokra, itt dolgozik a gondozó orvosunk is, voltunk szülésfelkészítőn a kórházban, ahol megismerhettük az itteni protokollt és amellett, hogy tudjuk, nem biztos kinél szülünk, próbáltuk minél jobban megismerni a helyszínt, az orvosokat, mivel kell készülni. (…)

Eddig mi teljesen elégedettek voltunk minden hiányossága ellenére is az állami egészségüggyel, de azért így az utolsó pillanatban ezt nagyon felháborítónak tartjuk”

– írták.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...