Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A magyar bulvárvilág nemrégiben egy nagy botrány középpontjába került, amikor kiderült, hogy Tóth Gabi, aki keresztény-konzervatív értékeket képvisel, a táncospártjával csalja a férjét. Tóth eddig egy családorientált oldalon írt cikkeket, ahol a család fontosságáról beszélt, és azokat nevezte „keresztényüldözőknek”, akik kritizálták őt.

Azóta Krausz Gábor, Tóth férje, elhagyta a közös otthonukat, és pletykák szerint az énekesnő már az új partnerét is beköltöztette oda. A pár közös gyermekéről beszámolók alapján tudjuk, hogy jelenleg az apjánál tartózkodik.

A válás óta sokan spekulálnak arról, hogyan reagál majd a Fidesz, tekintve, hogy Tóth korábban olyan értékeket képviselt, amelyeket most megkérdőjeleznek. Korábban más politikusokkal is hasonló esetek történtek, ahol az életvitelük nem egyezett meg a képviselt elveikkel.

Most a jelek szerint a Fidesz nem akarja védeni Tóth Gabit, legalábbis ezt sejteti, hogy egy népszerű propagandista, Ábrahám Róbert egy videóban elhatárolódott tőle.

A Blikk által kiszúrt videóban Ábrahám úgy fogalmaz:

„Tóth Gabit most nekem sajnálnom kellene? Jó viszonyban vagyunk Gabival, a férjével, Krausszal is. Nagyon sokszor kiálltam és megvédtem Gabit, amikor azért támadták, amiért a másik oldalon színészeket, énekeseket, hírességeket az égig emelnek.

De miért kellene sajnálnom, hogy egy ilyen helyzetben rajta köszörülik a nyelvüket, álszentnek nevezik és gúnyolódnak ezen a jelenségen, amikor azzal a csávóval mutatkozik pár nappal később, akivel megcsalta a férjét? Ezen mit kellene sajnálnom?

Gabinak meg kellene tanulnia felelősséget vállalni a tetteiért, és nem mindig abban a kényelmes áldozati pózban mondani, hogy jaj, mindenki ellenem van, mindenki bánt. Amikor ennek volt igazságalapja, akkor mindenki, aki tehette, kiállt mellette.

De egy ilyen helyzeten nincs mit védeni, itt nem ő az áldozat, hanem a kislánya és Krausz az áldozat. Ez ennyire pofonegyszerű”

– fejtette ki Ábrahám, hozzátéve: az énekesnőnek eleve nem kellett volna feladni a rockermeggyőződését, mert azzal együtt is elhitték volna, hogy jó keresztény.

„Én akkor is elhittem volna, hogy keresztény meggyőződésű csaj, ha megmarad abban a karakterben, amiben mindenki megismerte és megszerette. (…) Joggal nevezik álszentnek, mert az.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...